La nit de dissabte 29 de juny.  5k Cursa del Espanyol.

Resultats per ordre arribada:

Jaime Crespo entra el 13è  baixant la marca de l’any passat en 17 segons i fent  16’30s.

Sergi Huerta, tot i els problemes físics darrera setmana, fa 19’19s en una cursa que a ell se li fa curta… Més de 10k i mitja…

Camilo fa una “marcassa”  sots 20’00!!! diexant-la en 19’44s.  Felicitats crack!

Només 5 segons per darrere entra el jove Max Reiser en 19’49s.  tot i no fer gaires entrenos aquest mes pels exàmens… no estem tan malament Max.!!!

Xavi Crespo tot i dir que anava cansat de la feina i un no parar… fa uns més que bons 20’27s  Perfecte!

Albert Rico punxa al km. 2,5 i fa 21’11… no ha estat el dia… Ell té en pista 19’58s fet recentment als campionats d’Espanya de la seva categoria fet a Alacant. l’Albert ha de fer la seva cursa i hem pres nota!!!

Lluís Soler fa un bon registre de 22’42s.  Anem bé Lluís… i el que ens queda per avançar!!!

Albert Serret fa marca personal sots 23’00… 22’48s  molt content i jo més per la cara de satisfacció en l’arribada… ara ja en modo marató… cara a Venècia i sense góndola.

Josep Rico tanca pel que fa als nostres en 23’28s.  avui algo fluix, hauria d’estar amb el Lluís i en Albert ben segur… pels entrenos que ha anat fent… algun problemet esquena avui… res que ens preocupi.

Agrair la presència a donar suport als companys dels pares de l’Edu i l’Edu… al Miguel i família, al Marc (fill d’en Albert Serret) i  al Juan Carlos i la Mònica  que tot i ser una cursa dins l’estadi hem aconseguit fer-lo entrar, je je… las fotos el delaten.  Diu que la penjarà a la habitació de casa seva de record….

I dir també el test més que satisfactori de n’Isaac Piñero als 500 mts… en 1’05s79 que fa pensar en algo gran als campionats d’Espanya a celebrar a Alcobendas el proper cap de setmana.

A tots feliictats pel que heu fet.  Molt satisfet del que he pogut viure i veure en directe…

El míster.

Ja tenim noticies del Dennis a Cavalls…

Cursa anul·lada al km 28 per tempesta elèctrica…

Va esperar al refugi uns 20 min. i fora de cursa la va fer 17 hores 59m… solet.

Ha fet un Dennis com en ell es habitual.  Sa i estalvi… el problema el tindrà en arribar a casa dèia!  je je…

Felicitats valent.