Obria la setmana un control al Serrahima de 400 m.ll. En Josep Denuc va fer 1’08,77 en les seves marques o molt a prop d’elles. En Josep va renunciar als d’Espanya tot i que hagués estat en la lluita, més encara en els 800 m.ll on es va vencer en 2’32, marca més que factible per ell. Una altre any serà…

El cap de setmana… dissabte en concret amb dos protas: En Isaac Piñero que vencia de nou en els 400 m.ll (una vegada més campió d’Espanya) en una marca de 50,75 cosa que el fa decidir no participar en el Mundial a Suecia…! llàstima!

En Juan Carlos Diez tbé en el 400 m.ll M-50,  entrant justet amb la mínima entra el darrer de la sèrie B en 1’00,56 (el dia que domini els nervis farà algo gran)… tot i ser més corredor de 800 que no pas de 400!

Un dia més tard va fer Bronce amb el Cornellà atlètic en el relleu 4×400 fent la darrera posta i aquí sí rondant de nou el minut en la seva aportació. (la millor de l’equip).

A Alcobendas lloc on es va celebrar les proves forta calor, i es van batre varis rècords Espanya, Europeus i Mundials, sota sospita alguns d’ells pel tema que tots coneixem… La fede hauria de posar fil a l’agulla…

Ja per la tarda nit a Vilassar, en Llluis Soler de nou per sota dels 23’00 en els 5000 i el nouvingut Roberto Vallejo en 19’17s. tot i la forta xafogor malgrat l’hora de la nit que es va disputar. Benvingut Roberto!

Diumenge a Pallejà, una bona alegria al podi d’en Jorfer entrant en 42′ 59s de nou sots 43’00… ara toca descansar i preparar com cal Màlaga al desembre… En Jordi va fer segon de la categ. M-60, com algú diu no serà el primer podi (esperem que siguin molts més Jorfer).

Josep Rico va fer 23’00 osigui que rebé i el seu fill l’Albert avui si va estar com corra ell… en 20’24s… genial!

A la mateixa proba en Raul M va prendre part marxant la prova i estant en 30′ en els 5000 metres … Aviat vacances i preparar el campionat màster a l’octubre ja de 10k pista. Al qual felicitem des d’aquí pel premi com a millor atleta màster del Club A. Martorell (merescut Raul) !!!

Per acabar en Joan Vendrell va estar en 49’39s tot i venir d’on venim sabem ara on estem per anar millorant pas a pas (ja tenim referència Joan!). 10k Pallejà…!!!

A tots felicitats !

Als que feu mini vacances al juliol ens retrovem a l’agost i als que no ja queda poc per una paradeta de uns dies per iniciar la nova temporada 2024/25  més i millor.!

J.B.