Dissabte d’èxits de dos atletes…

En primer lloc, el premi sent segona de la lliga de Ponent en els 5k. Es tracta de M. Urgell. Premi a la constància estant al capdavant en un grapat de curses.

I a Antequera l‘Isaac Piñero torna a fer rècord de Catalunya, en 50s.62c que ell mateix tenia, marca personal com no i de nou Campió d’Espanya M.40 en els 400 m.ll. Felicidades Isaac. Torun te espera! Un mundial no se corre cada dia!

Desitjar tota la sort des d’aquestes línies a un ex jb… En Rafa Albalà a la marató de Tokyo!!!

I diumenge al Mediterrani. Mitja de Castelldefels: 5/03/2023

Començàvem molt bé amb els 5k. amb marcassa de l’Adri Flores baixant en més d’un minut el seu registre… 18’07 en una molt bona cursa.
Per darrere i ajudats per la lleure d’en Juan Carlos Díez, Max Reiser  el jove de 15 anys i Antonio en 19’41s. Marcote pels dos… un per lo jove que és i l’altre perquè no creia poder baixar dels 20 minuts i mira!!!

Carbonell fill, bon entrenament mitja sencer en 1h.33

En els 10k. Miguel Reiser fa uns bons 45’29s cursa molt constant a 4’30 /km i per darrere Manel Carbonell en 47’55 que no està gent malament tenint en compte com la va iniciar a 5’00 /km… de menys a més.!

No va ser el dia d’en Dennis amb problemes al bessó que s’ha de mirar ja! Va acabar en 42′ tot i que val fixs ara per ara 38’0?

En la Mitja marató i tot preparant les maratons de Barcelona i Viena… Un Jaime Crespo en 1h24′ en modo entreno i sumant abans i després kms cara a Barna. Un Jorfer molt sencer en 1h37′ sense despentinar-se i que promet poder fer 3h20′ a Barcelona.

En Maten amb problemes encara al seu “empeine” va poder fer 1h49′ el mateix temps que Rosa Lizandra avui sense benzina però pensant en Viena el pròxim mes d’abril. Hem de millorar aquest mes que ens queda i poc més.

Felicitar a Carles Meca pels seus 46′ en 1ls 10k i com no a la seva dona ja en 26′ i això que entrena molt poc… que sinó!

Una gran matinal veient moltes cares amigues al Canal de Castelldefels.

Seguim.

Propera parada marató de BCN i la Milla de Molins de Rei el proper dia 19!!!

J.B.