Excel·lent Juan Carlos Díez en els 800 aportant un tercer lloc a l’equip pels seus 9 punts tit i venir d’una febrada el dia anterior. i consolidant els 800 a ritmes de 2’15 màster 50 +

En els 200 un Quim, que tot i no ser la seva prova ha estat en 28’16c  sumant per l’equip que era l’important avui. (Crec que val menys en els 200 i ho ha de fer per baixar de l’esperat minut en els 400 a disputar el dia 11 Ca, Catalunya màsters individual ja sent M.55… per cert, Felicitats!

Ja al relleu, una tercera posta pel Quim amb poca recuperació marcant 1’01 visual i pujant fins a la segona posició a l’equip… rellevàs!!! I per acabar de rematar Juan Carlos Díez de nou en 1’01 llargs consolidant la plaça.

Al final el Cornellà atlètic cinqué al de clubs, per tant, un bon resultat tot i faltar els puntals de l’equip que per motius X avui no s’han pogut desplaçar a Lleida.

Felicitats a tot l’equip i en especial al Dani Álvarez que ha sortit a la marxa i ha pogut acabar en un digne lloc i aportant 4 puntets + a l’equip.  Tot i només fer marxa la darrera setmana, almenys ha pogut concloure.

J.B.