Ahir a 23’e Cursa Popular de Canyelles, cros de la vila popular amb alegries al podi femení.

Primera Bàrbara Anento i tercera amb caiguda durant la cursa i tot de la Macarena Sànchez. Per tant 2 de 3… satisfet.

En categ. homes, gran cursa d’en J. Carlos Díez entrant entre els 10 primers, tot i que a ell la muntanya el tira endarrere… i per darrere a poc 1 minut un gran Sergi Huertas que promet aviat ser 20’00- . Antonio Bermejo va estar genial per ser la primera carrera del seu retorn acompanyant a la seva parella fins al final. El gendre Robert va completar la cursa sencer, patint i tenint en compte que es la seva segona cursa de la seva vida… Seguim………..

Lo millor de la tarda atlètica com no el “speacker” que no va parar de xerrar, ja ja…

Avui a la Mercè 2022. Xavi Crespo en 43′ 32s. pot ser podríem esperar algo menys però molt bé. Suposem un dia de molta feina per a ell. La L tenia la paraula. Èxit.

El retorn d’en Anrol en un més que bons 50’46s. Ja tenim doncs punt de referència pel seu objectiu maratonià… i

Finalment el retor de na Gemma, superant les seves darreres setmanes amb problemetes personals, i en uns bons inicis de 51’37s. Confiem en ella i la seva bona progressió.

A la Mitja Marató del Maresme, un sorprenent Jorfer en 1h42′ 51s. demostrant que mica en mica va sent el mateix que ha estat sempre… Oporto l’espera…!!!

I en Maten que ha fet un gran registre de 1h46’25s. a dos mesos i escaig vista del gran objectiu de ser sots 4 hores… això si sense gin tonic el dia abans!! !je je

J.B.

Content per tots i els vostres resultats. Jo soc el guia va dir el senyor, seguiu els meus consells i aconseguireu la glòria… (paraula de JB)… ja ja.