Divendres  control pista coberta a Sabadell. Dia 19 de gener.

Resultats:

Josep Denuc fa una bona marca de 2’35s en els 800 a un segon de la seva millor marca personal. No estem tant malament oi?

Juan Carlos millora una mica el seu últim registre en 2’21s. lluny del que realment val… a veure com li va el màster català en una setmana. Que la salut l’acompanyi.
A la cursa Sant Antoni que a més era Campionat de Catalunya en ruta 10k.

Jaime Crespo marca 34′ 26s a poc de ser sots 34’00 que era el que buscàvem… ara ja centrat en la mitja de Barcelona del proper mes i en Lisboa de nou una mitja. A per marca personal!

El mateix dia al Prat,, en un bon circuit, Raul Martinez entra quart fent marca personal en més de 1 minut… deixant-la en 57’31seg.
bons parcials d’en Raul. i potser un inici un pel vius. Experiència per la propera. Al Vendrell el proper dia 28 i ja al febrer al Campionat de Catalunya màster de 3km en la coberta.

Anrol participa en un 10k a Mollet, mixt i aixeca el peu de l’accelerador, acabant cinquè. Ara farem una mini aturada o baixada d’entrenos… com toca!

Als tres felicitats.

Altres continuen sumant qms pel que ha de venir, marató de BCN i París.  I abans Sevilla mb un bon grapat de correcats. Com diu en Jorfer amb previsió de marques personals… alguns/es.

J.B.