Tot comença a Sevilla, la marató amb 3 protas… en Javi Vay que finalment es va lesionar a una setmana vista de la prova, els bessons li van donar problemes. Així i tot va anar i va poder fer uns quants Kms allí, i va entrar a meta fent alguna virolla.

En Manel Carbonell (fill) amb una gran retallada a la seva marca es va plantar en 3h13′ i per darrere el Pare que va patir problemes al km. 35 però va poder entrar a meta caminant en 4h17′ (valia 3h50′), però la marató és com acaba, !

A la pista coberta, debut Isaac Piñero amb intent batre rècord de Catalunya de 400 categoria M.40 (es va quedar a 3 centèsimes). 51’22 per ell, (estava en 51’19). A Gallur (Madrid) proper cap de setmana cau fix. A la tarda va doblar i va guanyar la seva serie en 23’57s… millor carrer aquest cop (6). Quim P. Sardà va repetir marca en 800, passant més regular els pasatges volta i en Josep Denuc un segon més de la seva millor marca en 800 M.64. 2’34. en categoria absoluta (control) va haver de córrer molta estona sol.

I finalment a Balaguer en els 5000 m. Maria Urgell va guanyar la seva categoria M40/50 i podi, per tant… entrant la vuitena de la general absoluta.