El passat dijous dia 18, al míting de Nerja, amb participació del Campió del Món màsters 40 Isaac Piñero, que es va endur la prova en un gran registre de 49s95c. Triomf de nivell en una prova d’èlit on eren els millors !

Aquest dissabte al control de Gavà màsters:

Carreron d’en Juan Carlos Díez en 2’15 essent primer fins a falta de 50 metres i només superat per un M-40. Ell és de la categoria M-50. Per darrere i debutant un lluitador Miguel Arjona en 2’27s, marca que millorarem en breu per estar en la mínima pels campionats d’Espanya a Jerez el pròxim 23 de juny, on la mínima se situa en 2’20.

En els 400 metres un Quim Sardà que ha fet uns espectaculars 200 metres en 28s… inicials per no poder a la part final, fruit del conegut làctic que ha fet que parés el crono en 1’02s89c. Tenint en compte d’on bé. La lesió de l’Aquil·les i entrenaments sense claus a excepció d’avui, ho donem per satisfactori.

A la cursa de la Cervesa, entretinguda amb avituallaments cada x Kms de cervesa algun fins i tot (2.) Kiske acaba amb 5 al cos i acabant sots 59’… oi José Manuel (Kiske)?

A DIR, cursa ràpida en perfil favorable, Miguel Reiser fa marca personal en 42’45s. Per tant, un gran registre treballat darrerament per ell. ! ***

A la mateixa prova, Carles Camacho fa uns més que bons 41’20s. Millorant les darreres prestacions fetes per ell… estem en el camí.. Felicitats, Carles!

Gemma Coll avui no ha tingut el dia i tot i buscar un sots 48’00 s’ha quedat en 49’30 amb parada inclosa d’un minut fruit del flato. Aspecte a treballar en breu!

Finalment, marca personal de Jaime Crespo baixant dels 35’00 … 34’44, a 3’26 /km. òptim resultat. ***

I passem al campionat de Catalunya de ruta a Vilanova, en dues proves la de 5k que era open i la de 10k Campionat català en ruta individual i màsters…

Joan Alcudia en 42′ a les portes baixar del 42′ portat en un inici pel Dennis que a la postre no s’ha trobat bé i ha acabat en 43′ llargs… recuperant la forma de mica en mica…

En la prova curta (5k) Max Reiser amb problemes estomacals i deixant l’esmorzar a la recta final… en 21′ llargs, res a veure amb la seva millor marca de 19’40… retornat del viatge de fi de curs d’Itàlia, ha de retornar als entrenaments amb continuïtat. !!!

Manel Carbonell baixant pèls pels dels 50’00 venint de fer el Camino de Santiago… i patint però arribant acompanyat d’un clàssic, en Carles Meca… avui de lleure obligat.

Joan Vendrell en la prova llarga ha hagut d’abandonar al km. 7, per problemes virals. Tot i que diu trobar-se bé en els entrenaments, més ràpid. Avui no ha estat el dia.!!! (jo crec que patia pel meu comentari en arribades! je je).

Sergi Huerta en 40′ justets com sempre a la frontera de baixar del número rodó però recuperant la forma… abans de ser de pare…

La marca sots 25’00 de Vicente en els 5k… entrenant a estones i controlant els seus problemes amb els isquios i bessons. Tot i no entrenar com hauríem és ja sots 25’00

I de moment això és tot pel cap de setmana atapeït de proves i llocs de trobada…!

J.B.