Ahir de nou participació de JB’s a diversos llocs.

A Vendrell c. Catalunya de Marxa amb un Raul Martínez amb marca personal en els 5000 m.m i entrant tercer.

A Vilafranca, Mona va entrar quarta de la categoria. (cursa Vilafranquina d’alt nivell) aquest 10k. Bona marca retorn per la Mona ja en 43’…

A Sevilla marca pulveritzada del jove Jaime Crespo ja per sota de la 1h19′, 4 minuts menys que a Sitges i amb l’objectiu vista en marató BCN… ser en la seva primera marató ja sots 3 hores.

A Sevilla i baixant de les 2 hores amb parades incloses. M. Urgell. que ho ha de fer molt millor en breu a la que tingui continuïtat real entrenaments exterior… no cinta, je je.

A Terrassa (la mitja),  tot i ser dureta, Maten en 1h52′ modo entreno i Miquel 1h55′ millorant en molt lo de Sitges.! Al fi.!

Les lleure Manel Carbonell i Joan Alcudia van complir la seva bona feina… com tocava!

Per acabar Rosa Moreno va ser tercera i podi F.50 a Mollet en uns durs 10k i en bona marca 51’00… que pel circuit està força bé.

Felicitats a tots /tes.

J.B.

Als resultats del cap de setmana, cal afegir la marca feta pel Joan Vendrell, a un minut de la seva millor marca i baixant dels 47 minuts. Tot i venir d’una setmana amb problemes físics i pensant en la marató de BCN ser sots 3h30′.

Una cervesa que tenim pendent per si fa la fita que pagarà de bon grat, i dos també.

Sorry Joan, sempre em deixo algú als comentaris i de vegades fins i tot a l’hora enviar entrenaments, la llista per sort és llarga.
Quan passi quelcom així, ja sabeu… protesta formal i arreglat. !

Lo dit, felicitats tant tu com la Mona vau estar a l’alçada a Vilafranca, es nota corries a casa oi?

J.B.