Diumenge dia 30 abril: Empuries, Prat i Cornellà.

Felicitar a les lleures pel seu gran treball clavat d’en Joan Alcudia, Miguel Reiser i la resta de corredors.cat sempre complint amb la tasca.

Dennis no va tenir el dia i per problemes musculars no va fer una mitja. 1h39′ per ell lluny del que realment val. (el concert del Boos i 5 hores d’en peus segur que no van ajudar!).

A Delta Prat, bon paper del Ruben ja de 4’30 (22’38s)  i el peu a millor que es lo important!

També va sortir modo entreno en Juan Carlos Diez que tenia 5k ràpits i va estar en 19′ justets.  tot suma! la seva prova i objectiu els 800 on s’espera sigui medallista al c. Catalunya màsters al juny.!

J.M. Caballero sots 27’00 passant massa ràpid el primer parcial de mil a 4’50, però bé… Experiència Kiske.

Rosa va fer podi i primera de la categoria en 24′ i escaig, sencera ja que al final va anar a buscar als darrers 2km, a l’Eusebio que va acabar sots 45’…24’20 per la Rosa.!

David Pugés va ser el més matiner en arribar a la prova dels 10 km. en 42’09s. Per darrere o a prop carreron d’en Jorfer molt regular en 43′ 24s.

A un minut la parella Oscar (Rugby) i Gebre (Carles Meca… 44’30 i 44’41… i l’Eusebio com deien sots 45’…

En Juanjo Espinola en 45’56s, millorant el seu ant. registre de la temporada… a més i mans a l’obra (ell i jo sabem perquè).

En la prova llarga l’Antonio (Anrol58) va haver de retirar-se per problemes respiratoris (refredat) que no el va ajudar.

I per acabar a Cornellà a la lliga catalana de clubs participació del nostre campió del món màsters a Polònia entrant en cinquena posició de la prova dels 400 que com a veterà 41 anys i absolut no està malament, potser si la marca feta, ja que estem de baixada post-Mundial (cap importància). Jerez ens espera a l’estiu. 5’50 per l‘Isaac en una carrera per passar pàgina.

Jordi Ballesteros.