Aquest diumenge de desembre l’esperada marató de València: 33000 atletes a la línia de sortida i prova ràpida per aquells que busquen bons registres personals.  Bon negoci!!!

Del grup jb:

El primer en fer entrada ha estat en Jaime Crespo, en una marató decidida la darrera setmana, modo entreno on es tractava de gaudir la marató des de dins. 3h06 al final pel Jaime. Atleta jove que quan la prepari ha d’estar per sota de les 2h40’… quan toqui!

En Rubén Álvarez fa una cursa prudent, ja que l’isquio el va avisar només sortir, suposo pel fred a l’iniciar… però que va córrer molt regular sempre i de forma intel·ligent, per acabar en 3h28′. Atleta que creiem val menys de 3h20′ en condicions normals. Almenys aquest cop ha pogut acabar i sense sentir el mur tal com ens va explicar.

Per darrere en Jorfer avui en papers de lleure sub 4h. i clavat 3h59′ cosa que ha fet que el seu cossí fes la fita i el seu nebot jove patís en ser la primera que fa… 4h24’… es el que té debutar i sent tant jove.

I per tancar la participació en Maten en 4h14′ , 18 minuts per sobre la seva marca i es que portava pocs kms. que l’han fet arribar bé al 32 però no tan bé al final. A París segur millor, sempre i quan sumem els qms mínims necessaris per fer una bona marató.

Felicitats als 4 perquè una marató no és cosa menor! Se sap com es comença, però mai com s’acaba.

També destacar el segon lloc masters de la Mona a la mitja de Figueres amb una interessant marca de 1h36′, anem progressant com toca…

A per Sevilla!  un any més!

jb

Nota: la propera setmana nova marató aquest cop a Màlaga amb un prota: en Miquel SBD, que promet liarla… ja ja.

Bona sort Miquel.!