I avui la marató de BCN, aquella que tant de temps esperàvem després de la pandèmia…

Resultats diversos del grup JB.

J.J. Espinola en un molt bons 3h28′.  ha regulat i ha anat a més i a  ritme, com calia. Ha corregut constant.

Carles Meca 3h31. Acompanyat de la llebre (s) de luxe Jorfer, Rafa, Ramon, Manel, etc… i fins a ben passats els 30k d’altres que la feien sencera. Enhorabona!, una molt bona marca i a prop de l’objectiu que era 3h30’… Genial.

Jorfer fantàstica llebre. Com un rellotge Suís… perfecte.!

Xavi crespo bé fins al 38k. Al final davallada gran!, una llàstima i és que el nostre Xavi està en totes les guerres. La bona feina que fa per recollir fons per la L, i la resta de feina l’absorbeix molta part del seu temps.! Un altre cop serà Xavi… 3h30′ ho tenies si o si.!

Miquel SBD, acompanyat del seu fill. 3h57′ bons registres molt regular també, es nota la seva experiència en aquest tipus de curses.!, una arribada “especial” oi Miquel?

i finalment en Felip, que si ha pogut estar en línia de sortida i fins al 25k al ritme pactat… una lesió al bessó, li ha dit que havia de deixar la prova. Pels tres mesos que duem hem fet molt i bé… estant on érem… hi haurà altres.

A tots felicitats. Sobre tots les lleures que heu fet d’una dura prova que sigui més amena. Pels patidors que feien els 42k.

Bon clima que ha acompanyat.

J.B.

Novament satisfet resultat general.