El equip corredors.cat amb molts components del jb team ha estat segon de la general. Surt com a primer per pèrdua del xip, dels segons, però com diu el capi s’ha de ser justos al vencedor… A tots felicitats. Sobre tot els que heu competit a altes hores de la matinada que no es gens fàcil:

No voldia deixar-me a ningú: Sergi Coiduras gran entreno a 4’35 en dos horetes per Sevilla, Miguel Reiser, Denis tot i estar lesionat ha complert les dos hores… ara estarà tota la setmana de baixa!!! Manel Carbonell, resultat satisfactori, XAvi Crespo que ha participar com a corredors per la Ela, avui content!!! Jorfer, Miquel SBD a menys de 5’00 km. demostrant que lo de Màlaga va ser un mal dia i prou! David Pugés, Raul Martinez marxant a més de 10k la hora!!! Mona la presi, Gemma fent dos mitges hores de nivell, Camilo, i espero no deixar.me cap…Ruben Alvarez… recuperat de València… ! i en Jaime Crespo amb dos parcial per sota dels 3’30 en les mitges hores que ha fet.  Quasi res.

A la Sagrera, 10k,  bon registre de Carles Camacho en 40’55, algo per darrere en Joan Alcudia en uns bons… 41’42s ara ja en modo mitges cap a la  marató de  Sevilla…

A la mitja de Vilanova on he pogut estar… el trio de mosqueters, amb Oscar (Rugbi), Charlie modo entreno sencer i de menys a més i algo per darrere a 3 minuts l’incombustible Rafa que ahir ja va fer 15km. i venia castigat.

Als 10k i per sota dels 50’00 en Josep Guaschs sencer i pensant en la mitja de Sitges, on la farà encara que sap que qms en faltaran aquests dies… a veure que surt?

I ja per acabar a la pista coberta avui la de sorra… Quim no ha enganxat la bona sortida i fa pitjor marca que el seu millor registre fet a Cornellà fa pocs dies… 8s. 58 per oblidar avui. Creiem que encara està a Granada!!! je je.

Als 800 metres Juan Carlos castigat metres finals per l’isquio fa una marca de 2’22, en una carrera on ha estat 500 metres realment en cursa…

Josep Denuc al final ha estat prudent i no ha pres part… hi haurà més controls i finalment a l’espera de saber que farà el nostre campió del Món de 400 en una prova atípica els 300 metres llisos!!! Isaac Piñero!

J.B.

Us espero a Sitges el proper dia 14, aneu apuntant els fondistes.!

Cal sumar el control de pista coberta ahir de l’Isaac en els 300 m.ll essent segon de la seva sèrie amb una bona marca inicial de 36s91c. bon començament de temporada! És llarga i l’objetiu a Goteborg està encara lluny!

Felicidades Isaac.