Resultats d’avui diumenge 12 octubre i d’altres curiositats…

A la Behovia- Sant Sebastià, un conservador Carles Camacho fa 1h28′ bon registre… d’haver arriscat més si tenia la 1h26′ a les seves cames.

A la mateixa prova, una improvisada participació d’en Joan Alcudia que de turisme ha fet 1h34’… dia de volum km. per gaudir de la Behovia.  Ha pitrall regalat fes bona cara!

Al campionat de Catalunya màsters de cros, celebrat a Sabadell, en Miguel Arjona entra 5è a menys d’un minut de la plata. Gran carrera del Miguel.!!!

Als 10k de les Franqueses, Anrol fa uns bons i regular registre de 45’57s que el fan pujar ja al podi de la champion de la seva categoria, falta saber si serà plata o bronce al final, tot i esperar la Jean Bouin, la darrera prova puntuable.

I a l’apartat curiositats: bons entrenos per la costa del Miquel SBD i en Maten a la tirada cara València i Màlaga. El Miquel es creix quan s’ajunta amb el Maten i aquest és el resultat del bon rodatge. Després, al post entreno i darrera de varies W. Damms pacten un calendari de maratons de por. El que fa l’anís del Mono oi companys!!! (a la foto).

També per la zona de Castefa, el triumvirat.: Jorfer-Ruben i Dennis. a la tirada cara València els dos primers i en Dennis Sevilla.

Per cert al Ruben el trobem molt finet… a veure que hi surt!!!

Destacar que el suport ha estat la clau del bon entreno. Un tal Gebre que diu estar pel Retiro, jo el veig  més pel Valles del Caiguts… je je.

jb

A tots felicitats, i a pels objectius marcats!