Campionats màsters de pista coberta a Sant Sebastià.

Amb sabor agre-dolç.

Debutava a primera hora en Raul Martínez a la prova dels 3000 metres marxa. Amb marca personal 15’47s però amb un quart lloc. Per darrere el bronce li va estar xupant roda fins a falta 2 voltes que davant la permissivitat dels jutges el van relegar a la quarta posició. Els jutges avui van estar molt benevolents. Bona marca Raul.

Ja a migdia n’Isaac Piñero es feia amb l’0r en la prova dels 400 m.ll. Lluny de les seves marques però a la fi conservant la primera plaça…

A la tarda debut d’en Quim Sardà, amb una sortida amb tarja groga, per moure’s que suposo el van desconcentrar.  A la semifinal va acabar el darrer en 8s42 . Llàstima perquè partia amb la novena millor marca i el tall es va fer en 8s24.  Un altre cop serà… ara a pels 100 m.ll.  a l’aire lliure.

I per acabar la tarda, en Josep Denuc en una cursa conservadora va entrar quart. No va arriscar o no va poder ja que els parcials van ser 1’12 els 400, 600 1’52 i va acabar en 2’34s.  Medalla doncs de xocolata com en Raul.

Bon comportament en general, per alguns la primera experiència i sabem que valen menys tots.  Es un campionat estatal i el nivell es altet… de vegades surt i de vegades no.

El mateix dia al matí millorava marca en Josep Guaschs en la trail Rock de Sitges, la curta de 12k i + 400 content, per la millora.

Per acabar avui en la Unirun, prova universitària, en Jaime Crespo ha fet 16’49s en una cursa preparació pel que ha de venir i on buscarà marca personal en mitja. Serà a la mitja de Lisboa.

A tots, un cap de setmana que ha donat de tot.

J.B.