Resultats cap de setmana del 2 de juny.

Ple de medalles i podis…!

A Sta Perpetua un pletòtic Jaime Crespo fa primer i quart de la general en un circuit duret…36′ 21s.

A la mateixa prova, en Dennis fa uns 44’… com deien marcat pel circuit dur… a Pineda ho ha de fer molt millor segur… mínim 42’…

A S. Adrià en els 5k, baixa de nou dels 24′ en Vicente… buscant la regularitat. Tot i no ser una bona marca per ell… està per ser sots 23’… la donem per bona! No sempre es pot fer marca.

La M. Urgell puja al tercer calaix a Corbins, sobre 10k en un circuit mixt. en 57’20s… ahir vam parlar del que ha de canviar. Ara s’ha de treballar aquest aspecte mecànic…  ella i jo ho sabem.

I a Sabadell als campionats de Catalunya de pista màsters.

Quim Sardà fa bronze en els 100 mts llisos, igualant la seva marca i cinquè en els 200. Molt nivell en les dues proves…!

Juan Carlos Díez fa una tremenda «cagada» passant un 300 de por i tot i així acaba en plata. Tenia l’or d’haver corregut com es corre un 400… però! Es el Juancarlos, ahir un suïcida… plata en 400 m.ll.

A la marxa (5k marxa), Raul Martínez es fa amb el bronze en una setmaneta o setmanetes durilles en el que fa a lo personal… per tant, el cap en un altre lloc com és normal. Tot i així podi que és el que compta. La marca discreta lluny del que realment val.

J.B.