A la marató d’Eivissa, Mona clava la seva labor de lleure en 3h45′ genial. Tot i la calor i el circuit que no era pas tot lo planer esperat.
Hèctor debuta en la mitja en 2h 08′ tenint en compte que eren 22 qms i no pas la mitja. Força bé!

A la nocturna de l’Hospitalet, Jaime Crespo entra el 13è el 16’20 molt aprop d’un altra ex-jb en Ruben Jiménez que va fer 16’17s. Marca personal pel Jaime en 20 segons menys que no es poca cosa.

En el 5k també i marca personal pel Max Reiser en 19’18s , crec que estava per ser sots 19’00 clarament, però ho intentarem de nou al Canal el dia 21. Gracias Juan Carlos por llevarlo… y buen entreno rodada para lo que te espera en los 800!!!

En el 10k en Camilo molt a prop de la seva marca personal de sempre en 42’31s a només 4 segons del seu millor registre. Uns inicis massa forts potser, pero tenim en breu els 41′ quan deixem passar el que li toca ara, fer de lleure a Empúries a la marató…

Manel Carbonell quasi tanca temporada en uns discrets 48′ 27s, en una segona meitat on el ritme ha decaigut. Crec que estava per menys, pero. !!! suposo que l’accident del turmell l’ha fet poder arribar justet a la prova d’avui.

El míster ha pogut seguir la prova com he pogut des de pistes Cornellà, fent de «lloro» a la lliga de Divisió d’honor on he pogut veure en primera fila la segona plaça aconseguida pel Cornellà a casa. Enhorabona al club!!!

J.B.

I la setmana vinent al Canal olímpic de Castelldefels, 5k, 10k o mitja a gust del consumidor.
Allí hi serem!!!