Isaac Piñero fa el récord de Catalunya de fet el pulveritza en 49’82s, que denota un bon estat de forma cara al Mundial máster de Finlandia.

A la mateixa jornada, Raul M. s’alça amb el bronze en els 5kms marxa, a les portes de ser sots 29’00, marcote tenint en compte que va començar al setembre…

Roger Montoto fa segon de la categoria en un trail de 11 km. i es repensa lo de la muntanya, no abans de fer el 5k a Castefa el proper dia 29 maig. Veure’m que fa després.

La bona notícia de Dennis recuperat sembla del tot i sense molèsties fent 8h de res en la trail Sallent … 60 kms. de res!!!

La M. Urgel torna a fer podi a Miralcamp, una cursa mixta de 5k… de nou segona… no baixa del calaix.

A Vilanova, podi en la categ. Sénior per la Maca. La marca justeta, però avui millor. tot és agafar confiança.

Al mateix lloc Bàrbara guanya els 10kms. (gràcies Carles H. per la teva labor) a les portes de baixar de 40’00… un cop més no ho fa. La calor avui era sofocant.

Entre la nota negativa, el desmai d’en Juan carlos Diez a prop de meta metres finals amb assistència inclosa del cotxe medicalitzat… a la fí un ensurt que hem recuperat en breu… un cop de calor inesperat.

Així que diumenge complet… en tots els àmbits.

Nota: ahir Jonatan a Hospitalet millorant algo la seva marca passada en un 23′ llargs… lluny de la seva millor forma (però fa el que pot) amb l’arribada de la seva filla petita… ja sabem el que és… etapes.!

Fins una altra…

Avui un speacker satisfet… je je… hem gaudit i he pogut fer locució de la nostra gent… Felicitats. !!!

jb

Nota; gràcies Quim per fer acompanyament suport al Isaac, i a tots el que de manera invisible-visible feu el suport tant necessari per a l’atleta en carrera.

Propera parada… Santa Colona… Bàrbara, Quim i un tal Jb a les pistes d’allien la liga clubs i el 29 Castefa cursa solidària de 5k i Diagonal (una carrera amb trampa! ja ja… )

Video Isaac Piñero 400 m.ll. y récord de Cataluña