Avui resum del cap de setmana, llarg i en molts punts de competició.

A Barbarà, Raul M. entra quart, pulveritzant la seva marca i en un any que duu de marxa, ja es mou a ritmes de 5’30 per sota. La sorpresa a Barberà, felicitat per la resta de marxadors que ni el coneixien. Ara potser en sentiran a parlar… !!!

A Sant Cugat, bon test dels tres mosqueters de Sabadell… Pare i fill Moreno. 1h21 i 1h53… En Maten també de passeig en 1h53’… pronòstic favorable pels 3, ja que S., Cugat bona mitja no es.!!!

A Martorell, una vegada més podi de la Maca, amb un sprint final d’infart passant atletes a la recta d’arribada. Setena de la general i de nou podi (Gràcies Antonio)… la liebre de lujo mientras pudo.

A Cornellà, primer començarem per felicitar les llebres correcat. Sobretot les que entreno jo i sé d’ells. Miguel Reiser i Max Reiser. (el presi ens va felicitar per la labor feta)…

Per altra banda, i en la prova que toca parlar. Adri Flores en marca uns 39’41s. marca propera o lo esperat. Millorant el meu pronòstic. Felicidades Adri. Carrerón. !!!

Per darrere i no tan bé avui, encara que el va influir es veu aire. i el mal dormir.. JuanCarlos Díez. en 39’30, marca molt per sobre del que crec que val realment. De fet fins a 7km. anava per 38’30 i menys, però…. ja sabem el que passa a partir del 7-8… Otra vez será. En las piernas los tienes… Esperaremos.

Així que setmana complerta que vaig poder seguir des d’Elx pels motius que alguns saben.

Joan Vendrell en 1h39,41s i marca personal.  Bona carrera tot preparant BCN. i Carles Meca en 1h43′ bon retorn de l’amic Carles.

També destacar la bona actuació  d’Antonio Roldán, Anrol58 a la cursa 10 k de Cornellà amb un gran registre! 46,29»

Felicitats a tots/tes.

Seguim treballant per ser millors.

J.B.