Diumenge 28 es van celebrar els campionats de Catalunya màsters a la coberta de Sabadell.

Quim Sardà es va fer amb la plata guanyant la seva sèrie, a la postre segon, ja que la segona sèrie va córrer 3 c. per sota que ell. Llàstima perquè l’or era seu de córrer junts.  Sortida fulgurant tot i fer una nul·la prèvia.

Als 400 domini aclaparador d’Isaac Piñero en els 400, en una primera volta molt lenta en 25s per passar i acabar en 51s  llargs. Or per l’Isaac.

Als 400 també marca persona i plata per Josep Denuc. A més de fer marca personal.  Carrerón d’en Josep!!!

Ja per la tarda…

Josep es fa amb l’or en el 800 amb una superioritat molt gran de principi a final.

Més tard en Juan Carlos entra cinquè en els 800 millorant la seva darrera marca i lluitar-la fins on va poder.  Cursa tàctica amb una última volta molt forta.

En els 200 de nou marca personal en 27s 93c. d’en Quim tot i no haver-la preparat gens! Quart a la postre.

Finalment, el Pratenc va fer record de Catalunya de 4×200 amb el nostre Isaac com a segon rellevista. 1’37s.  Aclaparador relleu tot i les males entregues del testimoni.

A Vendrell, Raul M es fa amb la plata en 27’30 s. ja a les portes del 26’… que el farien poder anar als d’Espanya a Donosti, Encara ens queda el 3000 m.m del dia 18, ct. màster clubs.

A Vilafranca un Joan Vendrell tot i els problemes amb els cordons de les sabates fa un gran registre… 45’49s sortint d’un darrer calaix pels problemes esmentats. Com diu ell ara a picar pedra per la marató Barcelona i les 3h30′ sub buscades.

Manel Carbonell carreron en 47′ 36s  ja tocava!  estava per fer-ho a més la va correr de – a +

A Terrassa, Joan Alcudia fa 1h31′  bona cursa malgrat en circuit toboganer que vol dir que està per 1h29′ , potser  a Bcn. En Camilo 1:38:59 modo entreno.

A la mateixa prova Rosa Lizandra s’ha hagut de provar en 1h52’… bé lluny del que ha de fer, pero en procés.  Els gels sembla que li funcionen oi?

La nota negativa la va donar en Sergi Coiduras (que no haguera haver sortit)  retirant-se al qm. 11 per problemes al bessó.  A veure si arribem a Sevilla, i sinó sempre tenim Barcelona per no perdre la preparació que duia,

A la mitja de Sevilla, en Carles Camacho amb algun problema estomacal i una sortida massa ràpida, acaba en 1h31’…

Finalment, en Miquel de lleure d’en Jaume a Marràqueix  en 2h 09′  quin goig els dos a terres Marroquines.  Una nova experiència!!!

J.B.

A tots/tes felicitats, un míster molt satisfet!