A Canyelles fent d’entrenador i lloro… bon resultat de na Bàrbara Anento, segona a meta aquest cop darrere la Mercè Guerra, especialista en 3000 obstacles, bona atleta. I van sortir Quim (agafant fons pel que ha de venir temporada)  ,  Joan Carles Díez, i el grup familiar Font. Sílvia, fill i el Presi, al qual agraïm la seva assistència… circuit durillo i amé a l’hora típic de cros. Regal per a tot i cursa gratuïta!!! Quina sorpresa. Al final l’èxit va ser del recapte que es va fer pel banc d’aliments… 291 kilos!!!

L’endemà a la Cursa de la Mercè; Gemma agafant confiança i al Maresme a la mitja i fent de llebres… sense perdre de vista la marató BCN, Ramon Porta, Charlie i Jorfer que van complir l’objectiu marcat al segon. Felip Ortiz va debutar/tornar i va acabar patint els darrers kms. !!!

Content dels resultats i dels entrenaments que la gent duu a terme.

Felicitats! A tots/tes.

jb

Recordeu que ens veiem en uns dies a Cornellà, cursa organitzada pel Carles Font on acabarà la seva gestió com a president del Cornellà, deixant-lo a la primera divisió nacional.! Que més podem demanar oi?