Dissabte en Raul Martínez feia marca personal als 5000 metres marxa sota la pluja a la pista del Gavà ; 27’42 segons pel Raul i tercer al podi màsters.

Diumenge com no! La Marató esperada de Bcn.

Els resultats han estat:

per ordre arribada:

Jordi Fernández 3h17′ 31s millor que a Sevilla i només un mes després de la de Sevilla. Una garantia de ritme fix.

Rubén Álvarez feia marca personal tot i punxar al kms 32, i deixar la barqueta del Jorfer. Avituallant bé, hem de saber el perquè!
3h 25′ pel Rubén.

Joan Vendrell en una cursa patida 3h33’54s amb problemes que ja arrossegava del tendó Aquil·les, on ha hagut de variar la seva petjada per arribar i de quina manera. Enhorabona!

Carles Meca en una cursa on no ha patit cap mur, a ritme molt constant… 3h47′ temps que volia fer… de modo sencer… gaudint. Gràcies al Manel i al Ramón que també han anat amb ells alguns kms… tot suma…

Sergi Coiduras ha abandonat al pas km. 24, avui de cap, ja que el ritme no era el seu en forma! i tenint en compte d’on venia des de Sevilla. Lesió bessó… que han fet no entrenés com calia, amb parón inclòs. Valoro el fet de ja estar a la línia de sortida.

Destacar fora del grup a Marc Serra en 3h01′ en una cursa òptima… i un pas de mitja on sembla que ha escoltat algun consell…
Per baixar de les 3 hores, haurà de fer abans un sub 1h20′ de forma sencera en mitja. En no tardar… l’any pròxim fix ho fa!

També cal destacar la mare d’en Camilo, Luz Marina que ha participat en un ritme molt regular de 6’30 gairebé tota la cursa per acabar per sobre les 4 hores 42 m.

En la prova a modo entreno una Rosa Lizandra, tot preparant París ha fet tirada 30k. 15+15 a ritme de 5’15 els darrers 15 km. Li ha de donar la confiança per l’abril.

En un circuit diferent, nou, acabant sota l’arc de Triomf i amb un paral·lel favorable… cal destacar.

A tots/tes, felicitats per la marató. i fins aviat.

També un record pels que no han pogut estar a darrera hora, cas del Miquel SBD… en breu top.

J.B.