Raúl Martínez a Manresa entra cinquè màsters amb un bon registre de 27’40s en el 5000 metres marxa. Circuit amb desnivells, per tant, marca prou interessant.

A la mitja i 5k de l’Espirall.

5k: Vicente fa 23′ 08 s. marca personal, després d’on venia… una prova xic curta tot i això marca prou bona per l’amic Vicente, en clara progressió i sense presses. Estamos en el buen camino.

A la Mitja M. en un circuit conegut (el de sempre) duret i més per l’hora que va començar la prova i la calor que feia, 10’30h.

Participen Sergi Coiduras en 1h36′ 57s bon registre. Amb inici una mica prudent… i després anar a més…

La Mona algo per darrera en 1h37’39s. falta encara posada a punt, que anirem fent mica en mica…

Jordi Fernández (Jorfer) en 1h39′ modo entreno per València… entreno qualitat per ell.

Al costat d’en Ruben Álvarez, sencer també en 1h39′ 15s camí de València!!! en forma!

Joan Vendrell té un mal dia, tot i els entrenos que anava fent… la calor no és el seu terreny… i fa 1h46’01s. no donar importància, ja que els entrenos surten. A picar més pedra com ell diu.

En Manel Carbonell que ha corregut 11 km. per després alternar carrera i caminar en més de 2 hores… falten kms està clar i només havia fet una tiradeta de 17 km. Ara centrat en proves de 10k com ha de ser…

I finalment, Xavi Crespo per sobre les dues hores, en un dia molt dolent.  A punt de retirar-se. No anava avui.

Posa dies de descans a la seva preparació, ja que entrena bé, competeix malament segurament degut als molts compromisos que porta dia a dia. !  No passa res Xavi. Un reciclatge anirà bé.

A la trail de Girona en Josep Guaschs fa 1h35′ en els 13 km. de trail, sembla que recuperat dels problemes que tenia darrerament… genolls en forma!

Destacar la Rosa Moreno lleure de 35′ a Martorell c. Catalunya de Ruta màsters. fent de lleure. Després de temps sense córrer per temes familiars i el bons entrenos per la marató de València i Màlaga (tiradeta òptima) d’en Maten i en Miquel SBD.

J.B.

A seguir entrenant a veure si de veritat arriba l’hivern desitjat.