Dissabte 14 dins els actes de la mitja marato Sitges.., curses infantil amb debut de l’Edu Villar i podi a la categoria d’alumnes d’ESO. Segon al calaix. En una cursa molt ràpida de sortida.

Max Reiser va entrar en quarta posició.

Bon paper pels joves del grup.!!!

Diumenge a Viladecans, marca personal pel Raul Martínez en els 10k marxa fets al circuit dur de Torra Roja. 58′ 48s, en una prova que de moment li ve llarga i que el nostre objectiu és el de Catalunya de pista coberta sobre els 3000 m.m. el proper 19 de febrer.

Bona cursa Raul. !!!

I ara el torn dels 10k (quart de marató i mitja de Sitges, a casa del míster… je, je sota l’atenta mirada/control… je je.

A Sitges al quart de marató i oficial de 10k…

Èxit d’en Sergi Huerta, marcote personal de 39’12s. seran les zapas, els entrenos, el circuit… ??? ja ja.

Èxit també del Ruben Moreno entrant entre els 15 primers… 35’50 i marca personal. !!!

Per darrera i de la ma Carles Camacho baixant dels 42’00 minuts, entreno cara per la mitja de Barna i en David Pugés en 42′ curts.
Quina manera de tornar eh David!

Jonatan Jiménez fa el seu primer 10k en 47′ , primer de la temporada… calen kms. i estem en ello.

Josep Guashs per sota dels 52′ retornant i igualant marca de Vilanova o molt aprop… recordar que venia d’unes molèsties al turmell, pel canvi que ha fet… transició a la muntanya. I és que són coses ben diferents.!!!

Pel que fa a la mitja M.

Marca personal pel Jaime Crespo en 1h23′ 3 minuts menys que la seva marca anterior i mirant cap a la marató de Barna del proper mes de marc.

Manel Carbonell (fill) avui una mala cursa en 1h33’… i per darrera en Joan Alcudia també en 1h33′ llargueta, marca a millorar en breu.

Dennis Teuling en 1h33′ demostrant que la classe no es perd mai. Ara falta l’entrenament real i seriós.!!!

Felicitar al Jorfer per la seva progressió en 1h35′ , retornant a les seves bones marques… i és que això de córrer mai s’oblida…

Xavi Cespo tornava a les mitges. Ahir varem parlar que calien augmentar kms setmana i, per tant, bon retorn del Xavi i bona entrevista explicant la seva gran tasca en pro dels malalts de la L.

Per darrera 2 maratonians que preparen Murcia, en Carles Meca i en Oscar Moreno. Murcia els espera al febrer. Entreno qualitat baixant de la 1h40′.

En Joan Vendrell en 1h42′, tot pensant en Barna i perseguir les sub 3h30’… a veure qui guanya la cervesa oi Joan?

Manel Carbonell en 1h48′ algo mancat de kms. al final… però a Barna segur que ho arreglem oi Manel?

I finalment en Miquel Moreno… en algo per sobre de les 2 hores… i pensant en Barna que serà la seva 42 marató coincidint amb la distància a fer 42 kms. Quina trajectòria… Després tocaria descansar oi Miquel?

Vam veure i saludar a ex. J.B’s com en Jaume de lleure 1h33′, L‘Oscar company. de cursa d’en Carles Meca i al propi Carles (Murcià) que va arribar sencer… i content. També a un Raul Martínez en 1h20′ arribant amb la primera dona classificada a meta.
I al Rafa Albalà, que prepara Tokyo al març i que va demostrar estar com mai. Els anys no passen per tu Rafa!!!

Felicitats a tots i totes.

J.B.

p.d: el míster us tenia controlats a l’arribada, je je.